Save Ass Shooter

Save Ass Shooter voor Android

Schiet met pennen en red levens

Save Ass Shooter is een gratis 'physics'-game voor Android. Enkele ambtenaren hebben zichzelf zojuist opgehangen op jouw kantoor. Dit zorgt voor grote onrust en het is jouw taak ze te redden voordat er chaos op de werkvloer uitbreekt.Save Ass...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Veel pittige levels
  • Lekker muziekje
  • Tijdslimiet zorgt voor spanning

TEGEN

  • Sommige levels lijken onmogelijk

Uitmuntend
8

Save Ass Shooter is een gratis 'physics'-game voor Android. Enkele ambtenaren hebben zichzelf zojuist opgehangen op jouw kantoor. Dit zorgt voor grote onrust en het is jouw taak ze te redden voordat er chaos op de werkvloer uitbreekt.

Save Ass Shooter vertoont sterke gelijkenissen met Angry Birds. Met je vinger span je de boog aan en wanneer je de juiste richting hebt gekozen, laat je de pen (die fungeert als pijl) wegschieten. Je moet wel haast maken, want tijdens het hangen loopt de gezondheid van de mannetjes gestaag naar beneden. Uiteraard dien je ook goed op te passen waar je heen schiet. Raak je de hangende employés, dan verdwijnt er een flink stuk van hun leven. Alleen als je op tijd alle stakkers te redt, ga je naar het volgende level.

Klonen van Angry Birds zijn er in alle soorten en maten. Save Ass Shooter onderscheidt zich echter wel door de toegevoegde tijdslimiet; dit voert de spanning flink op. Met een heerlijk muziekje op de achtergrond is dit een uitstekende game om even lekker wat tijd te doden.

Voor alle gamers die klaar zijn met Angry Birds is Save Ass Shooter een waardige opvolger. De gameplay is identiek, maar de levels bieden een veel grotere uitdaging.

Meeste downloads Puzzels voor android

Save Ass Shooter

Download

Save Ass Shooter 1.01

Beoordelingen about Save Ass Shooter

Promotie×